Κρίνα Πολυδώρου

Κρίνα Πολυδώρου

Η Κρίνα Πολυδώρου είναι χορεύτρια και καθηγήτρια K-pop με βάση την Αθήνα. Η χορευτική της εκπαίδευση ξεκίνησε από το κλασικό μπαλέτο, στο οποίο έχει 13 χρόνια κατάρτισης στα συστήματα Royal Academy of Dance (RAD) και Vaganova, έχοντας αποκτήσει πιστοποιήσεις RAD. Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί στο Hip-Hop, το Contemporary, το Commercial και το K-pop.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω εξέλιξής της έχει πραγματοποιήσει διεθνή εκπαίδευση στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, συμμετέχοντας σε workshops και intensive trainings με τον Gunmin, καθώς και σε μαθήματα στις Just Jerk και 1MILLION. Η εκπαίδευσή της εκεί περιλάμβανε Commercial Choreography, Hip-Hop Fundamentals, Musicality και Rhythm Training.

Από τη σεζόν 2025–2026 δραστηριοποιείται ως K-pop Dance Instructor στα GET AP Studio και Shelter of Arts Studio στην Αθήνα, διδάσκοντας ομαδικά τμήματα, αναπτύσσοντας χορογραφίες και προετοιμάζοντας μαθητές για performances και διαγωνισμούς. Την προηγούμενη σεζόν, 2024–2025, εργάστηκε ως Assistant K-pop Instructor στο GET AP Studio.

Ως χορεύτρια υπήρξε μέλος της GotKake K-pop Crew από το 2023 έως το 2026, συμμετέχοντας σε performances, διαγωνισμούς, δημιουργία χορογραφιών και dance video productions, ενώ από το 2023 έως το 2025 είχε και τον ρόλο της Crew Leader. Την περίοδο 2023–2025 συμμετείχε επίσης στην Unforgetaple Dance Crew, σε ομαδικές εμφανίσεις, dance video projects και διαγωνισμούς.

Η καλλιτεχνική της δραστηριότητα περιλαμβάνει συμμετοχές σε music video και performance projects, μεταξύ των οποίων τα Rudi Smit – Training Program Project, Zari – Annie Baldoka Project και Anna Vissi – Music Video το 2025. Την ίδια χρονιά συμμετείχε ως χορεύτρια στο TEDxUniversity Piraeus στο πλαίσιο του Annie Baldoka Project, ενώ το 2026 συμμετείχε στο end-of-year showcase του GET AP Studio στην Τεχνόπολη και στο BeWell Festival ως K-pop Instructor του Shelter of Arts. Το 2026 δημιούργησε επίσης το Monster Project, ένα original dance film στο οποίο ανέλαβε το concept και συμμετείχε ως χορεύτρια.

Παράλληλα με τη διδασκαλία και την καλλιτεχνική της δραστηριότητα, ασχολείται με την παραγωγή χορευτικών διοργανώσεων. Το 2026 είναι co-founder και organizer του KONFECTIONERY Dance Camp στην Αθήνα, με αρμοδιότητες που περιλαμβάνουν τη συνεργασία με καλλιτέχνες, τον συντονισμό διεθνών workshops, τη διοργάνωση διαγωνισμών και το talent research.

Μέσα από τη δραστηριότητά της συνδυάζει την τεχνική κατάρτιση, τη μουσικότητα και τη δημιουργική έκφραση με τη διδασκαλία, την performance και την ανάπτυξη της K-pop χορευτικής κοινότητας.

ballerina shoes