Εγκαταστάσεις

Σταθμός στην 35ετή δυναμική παρουσία της Σχολής στο χώρο της Τέχνης του Χορού, σε όλη τη δυτική Αττική αποτελεί η εγκατάστασή μας, από το 2005, στο νεόδμητο 3όροφο κτίριο με τις υψηλότερες προδιαγραφές λειτουργίας και  αισθητικής.

Από το ειδικό πάτωμα μέχρι τις διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις ανάλογα τους χώρους χρήσης. Ειδικά διαμορφωμένος χώρος αναμονής για τους γονείς είναι η κήπος στο πίσω μέρος, που προσφέρει μία ευχάριστη αναμονή για τους γονείς των μαθητών μας.

Όλοι οι χώροι είναι κλιματιζόμενοι για μια άνετη ευχάριστη διαμονή παιδιών και γονιών. Με πολεοδομική άδεια <<ειδικού κτιρίου>> δηλαδή κατασκευή εξαρχής για σχολείο, ακολουθώντας τους τελευταίους αντισεισμικούς κανονισμούς συνάθροισης κοινού.

Η σχολή μας διαθέτει δανειστική βιβλιοθήκη με βιβλία χορού. Στην είσοδο θα βρούμε αφιερώσεις από αποφοίτους της σχολής μας, ενώ στις αίθουσες θα βρούμε αφιερώσεις από τις μικρές μας μπαλαρίνες.

Στις αίθουσες διδασκαλίες χρησιμοποιούνται ειδικά props, τα οποία βοηθούν κατά την διάρκεια του μαθήματος, όπως μαγικά ραβδιά, στεφάνια, κορδέλες κ.α.

Ανάμεσα σε πολύωρα μαθήματα, τα παιδιά έχουν ολιγόλεπτο διάλειμμα για να ξεδιψάσουν με νερό, παρεχόμενο από την σχολή μας.

ballerina shoes