Προγράμματα Σπουδών

Μοντέρνου, Σύγχρονου, Τζαζ – Κάρακτερ

Σπουδές κατοχυρωμένες και εγκεκριμένες από το Κράτος και από τις Διεθνείς Ακαδημίες

Royal Academy of Dance
Imperial Society of Teachers of Dancing

Κλασσικός Χορός – Μπαλέτο (RAD, VAGANOVA)

  • Διδάσκονται όλα τα επίπεδα Μπαλέτου
  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ
  • Ρώσικο – Vaganova
  • Αγγλικό RAD

Ειδικά Προπαρασκευαστικά τμήματα Μπαλέτου – Μοντέρνου χορού

για τις ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΧΟΡΟΥ καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Γίνονται μαθήματα Σάββατο καθώς και ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ για τις εξετάσεις. 100% Επιτυχία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΟΡΕΥΤΩΝ – ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΧΟΡΟΥ

ΤΗΣ ROYAL ACADEMY OF DANCE  και του IMPERIAL SOCIETY OF TEACHERS OF DANCING. 100% Επιτυχία Intermediate, Advance κα. Πραγματοποιούνται ειδικά σεμινάρια για τους μαθητές μας από εξετάστριες της Ακαδημίας

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Για παιδιά από 3 ετών. Συστήματα Dalcroze, RAD – preschool, Μαρία Κυνηγού κα.

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (ISTD)

Imperial society of teachers of dancing, Επαγγελματικά τμήματα χορευτών – Καθηγητών Χορού. Συστήματα Graham, Horton, κίνηση (Alvin Ailey), Release, Limon.

JAZZ, FREE STYLE, HIP HOP, RNB

Δυναμική χορευτική τζαζ από ενεργούς χορευτές – Δασκάλους Έλληνες και ξένους

Κάρακτερ – Ισπανικοί χοροί –Φλαμένκο – Λάτιν – Ελληνικοί χοροί

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ, ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ, ΤΖΑΖ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ , ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

καθώς και ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ υποστήριξης από τη Ιατρική Εταιρεία για να μπορούμε να παρακολουθούμε την τόσο γρήγορη ανάπτυξη των παιδιών.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Βασιζόμενα στην μεθοδολογία της ενεργητικής μάθησης. Τα παιδιά μέσα από ένα πλήθος δραστηριοτήτων εντατικοποιούν τις γνώσεις τους στο Χορό , ταυτόχρονα με τη γνωριμία της Ιστορίας της Τέχνης να παίζουν και να παιδεύσουν τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα. Το SUMMER GROUP πλαισιώνεται από διάφορες δραστηριότητες καθώς και εκδρομές. Είναι μια περίοδος εξερεύνησης και ενδυνάμωσης καθώς και εκμάθησης διδακτικής ύλης με στόχο την προώθηση και ενίσχυση της προσωπικότητας των παιδιών. Προβολές video, μαθήματα χορογραφίας, θεάτρου, μουσικής, μακιγιάζ, κλπ. Καλεσμένοι καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Για τα μεγαλύτερα παιδιά ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ σε Ακαδημίες και Σχολές του εξωτερικού για ανταλλαγή γνώσεων και κουλτούρας. Όσοι από τους μαθητές μας προετοιμάζονται για τις εξετάσεις του Υπ. Πολιτισμού  , RAD , ISTD , κλπ. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ μπαλέτου , μοντέρνου κατά τους ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ λειτουργούν στη σχολή μας.

ballerina shoes