Λειτουργία της σχολής μας λόγω Covid-19

Θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητριών/μαθητών, των οικογενειών τους και του προσωπικού της σχολής, έχουμε ήδη προχωρήσει σε ενέργειες που θα εξασφαλίσουν την ομαλή και ασφαλή επαναλειτουργία της σχολής έχοντας σχεδιάσει τις δράσεις που ελαχιστοποιούν ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να προκληθούν από την εξάπλωση του ιού σε μεταγενέστερο χρόνο.

1. Απολυμάναμε προληπτικά όλους τους χώρους της σχολής. Ακολουθήσαμε και θα ακολουθούμε τα πρωτόκολλα που απαιτούνται από τις αρμόδιες αρχές.
2. Δίνουμε έμφαση στην καθημερινή καθαριότητα σε όλους τους χώρους με απολυμαντικά και διαθέσιμο αντισηπτικό υγρό για όλους και αποστασιοποίηση των μαθητών.
3. Απαγόρευση εισόδου σε γονείς – συνοδούς στους χώρους της σχολής, εκτός προγραμματισμένων ραντεβού. Τα παιδιά θα παραδίδονται στην είσοδο και θα παραλαμβάνονται από εκεί. Όσα από τα παιδιά χρειάζονται βοήθεια, θα παρέχεται από το προσωπικό της σχολής μας. Εσωτερικά, θα υπάρχει οριοθέτηση του χώρου ώστε τα παιδιά να έχουν την απαραίτητη απόσταση το ένα από το άλλο καθώς και από την δασκάλα. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, διότι φέτος τα τμήματα θα είναι ολιγομελή.
4. Είμαστε εξοπλισμένοι με εξαιρετικά αποτελεσματικά ειδικά φίλτρα χώρου που αφαιρούν τα σωματίδια από τον αέρα και τον επαναφέρουν καθαρό. Έτσι, πρωτοτυπώντας πάλι τα μαθήματα θα γίνονται στις τάξεις με την λειτουργία ειδικού μηχανήματος – ιονιστή που διαθέτει η σχολή και καθαρίζει την ατμόσφαιρα.
5. Χρήση μάσκας για τα παιδιά και το προσωπικό της σχολής σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ και του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ελπίζουμε αυτές οι πρακτικές να ενισχύουν την βεβαιότητα ότι μπορείτε να συνεχίσετε την ζωή σας με ασφάλεια κοντά μας. Καθώς αυτή η κρίση με τον Covid-19 θα περάσει και η ζωή θα επιστρέψει στην κανονικότητα και η εκπαιδευτική διαδικασία θα συνεχιστεί με τα παιδιά μας πάνω από όλα γερά και να τα καμαρώνουμε.

Η σχολή μας θα λειτουργήσει για τις μαθήτριες και τους μαθητές της, για όλα τα είδη χορού. Στόχος μας είναι πάντα η ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας όπως ορίζεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και τις ακαδημίες RAD και ISTD, όπου η σχολή διατηρεί και πιστοποιεί την Πρότυπη Ταυτότητα της .

Στις 31/8 λοιπόν επιστρέφουμε αλώβητοι στην καθημερινότητά μας. Νιώθουμε υπερήφανοι γιατί αντιμετωπίσαμε με σθένος, έχοντας καθημερινή επικοινωνία με τους μαθητές μας και δεν εγκατελείψαμε ούτε μία στιγμή τους στόχους μας. Πολύτιμο μάθημα ζωής τόσο για εμάς όσο και για τους μικρούς μαθητές μας και τους γονείς τους.

Ευχαριστούμε για την υπομονή σας, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της κάθε εποχής. Για διευκρινήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με την κ. Λαδά (6932480476) ή στο email της σχολής info@marylada.gr.

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά για όλους!

ballerina shoes