Κατερίνα Τέμο

Μαθήτρια της σχολής μας και Διπλωματούχος Καθηγήτρια χορού, απόφοιτος της «Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Μοριάνοβα – Τράστα» του Υπουργείου Πολιτισμού.

Είναι κάτοχος του DDI Diploma ISTD Modern Theatre Dance καθώς και των πτυχίων Intermediate και Advance 1 με βαθμό Distinction.

Είναι επίσης κάτοχος των Διπλωμάτων Advance 1 του αγγλικού συστήματος της «ROYAL ACADEMY OF DANCE – RAD» (της Βασιλικής Ακαδημίας χορού του Λονδίνου).

Συνεχίζοντας τις σπουδές της στο χορό, αποκτά μεγάλη εμπειρία φοίτησης και διδασκαλίας κοντά σε καταξιωμένους Δασκάλους στο χώρο της Τέχνης του Χορού όπως Βασιλική Κίκνα, Phillipa Richards, Aγγελική Ανδρινοπούλου,Χριστίνα Φωτεινάκη,Elena Komova,Marilena Grafakos,Παρασκευή Λεβεντάκου,Ροξάνη Παπανικόλα, Υβόννη Μανταφούνη,Εριφίλη Εφραιμίδου , Μαρία Λάζαρηκ.ά.

Γίνεται μέλος της «I.A.T.E. MEDart», (Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής και Επιστημών για τον χορό και τις παραστατικές τέχνες), ψάχνοντας ολοένα και μεθοδικότερους τρόπους διδασκαλίας με επιστημονική γνώση και κατάρτιση.

Η Κατερίνα Τέμο έχει κερδίσει την 1η θέση στο Free Style ανοιχτή κατηγορία Ensemble με βαθμολογία 90,00 στο International Dance Competition Hellas 2008.

2015 : Χορογραφία μαθητή και κατάκτηση 2ης θέσης στην κατηγορία «Hip –hop solo adult» στο διαγωνισμό χορού «Hellenic Dance Sport Open» 2015: Χορογραφία παιδιών και κατάκτηση 1ης θέσης στο διαγωνισμό χορού που διοργανώθηκε από την Κινέζικη Πρεσβεία. 2016: Χορογραφία ομάδας παιδιών και κατάκτηση 1ης θέσης με χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό χορού «Hellenic Dance Sport Open» στην κατηγορία Contemporary Group ηλικίας 16-18 ετών.

· Κατασκευή σκηνικών καθώς και διάφορων αξεσουάρ για εξετάσεις μπαλλέτου για διάφορες σχολές χορού.

· Επιμέλεια μακιγιάζ και χτενίσματος σε παραστάσεις και εξετάσεις χορού.

Έχει επίσης πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία κλασικού και μοντέρνου χορού από το 2007 έως και σήμερα.

Έχει εργαστεί σε δημόσια και ιδιωτικά Δημοτικά σχολεία καθώς και Νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς ως δασκάλα χορού και μουσικοκινητικής αγωγής διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις και γιορτές.

ballerina shoes