Κατερίνα Δούνα

Η Κατερίνα Δούνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από ηλικία 3,5 ετών ασχολήθηκε με τον χορό και συγκεκριμένα με το κλασσικό μπαλέτο και το μοντέρνο χορό.
Είναι κάτοχος του επαγγελματικού διπλώματος διδασκαλίας χορού Level 3 Diploma in Dance Instruction (DDI) και του Level 4 Diploma in Dance Education (DDE) του Modern Theatre Dance της Ακαδημίας χορού ISTD  με βαθμό Dinstiction.  
Επιπροσθέτως, είναι κάτοχος των επαγγελματικών χορευτικών διπλωμάτων επιπέδου  Intermediate Modern Theatre Dance της Ακαδημίας χορού ISTD και Κλασικού Μπαλέτου της Royal Academy Of Dance (Βασιλική Ακαδημία χορού του Λονδίνου). Διαθέτει χρόνια ενασχόληση σε επαγγελματικό επίπεδο με πληθώρα ειδών χορού όπως Flamenco, Hip Hop, Musical Theatre , Commercial, Latin dance και Σύγχρονο χορό.
Συνεχίζοντας τις σπουδές της στο χορό, αποκτά μεγάλη εμπειρία φοίτησης και διδασκαλίας κοντά σε καταξιωμένους δασκάλους χορού όπως Ιωάννα Μαυρογιώργη, Κωνσταντίνα Κουτούζου, Τόνια Θεοδοσιάδου, Στέλλα Παππά, Άννα Αθανασιάδη, Μάρκο Γιακουμόγλου και Φωκά Ευαγγελινό.
Έχει εργαστεί ως δασκάλα χορού σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και σε ιδιωτικές σχολές χορού, όπου οργάνωνε η ίδια τις παραστάσεις και τις χορογραφούσε. Δίδασκε μοντέρνο, hip hop και σύγχρονο χορό στα παιδιά.

ballerina shoes